WebsiteHomeCabal AdekzGalleryRegisterLog in

Share | 
 

 MY CLIENT CANT RUN

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ShieldDr
Guest



PostSubject: MY CLIENT CANT RUN   Tue Jun 23, 2009 3:47 am

i downloaded Xpatch Extrcted it, then i patched Xtrap ...When its at the Step 3 of the patch and about to start the CBA.exe it disappears...im using PH client BTW Smile bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce
Back to top Go down
whiteprocyon



Aantal berichten : 8
Registratiedatum : 2009-05-09
Leeftijd : 28

PostSubject: Re: MY CLIENT CANT RUN   Sun Jun 28, 2009 10:22 pm

same here ..failed to connect to server still confused confused confused confused
Back to top Go down
View user profile
 
MY CLIENT CANT RUN
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Solved: log on netease servers with US client
» How to Downgrade your WOW Client !!!
» Chinese client : Catacylsm streaming installer
» For those who can't wait : Chinese client+Delocalizator
» Chinese client - Final patch part available

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Cabal Adekz-The Support Centre :: Technical Support-
Jump to: